Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2010 11:46 - Алексей Петров се опитал да изнасили Ива Павлова?
Автор: minchev Категория: Забавление   
Прочетен: 8501 Коментари: 0 Гласове:
0



  Алексей Петров се опитал да изнасили Ива Павлова?

imageПубликувано от Каролина Церовска на май 16th, 2010 в категория РазкритияRSS 2.0.

 
ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ. С ТАЙНАТА РЕЦЕПТА!
Отзиви и видео на хора, отслабнали с билки и без диета

 

image

Снимка от кадровото досие на Алексей Петров. Година 1988-а

Годината е 1991-ва.Алексей Петров е командос от отряда на баретите във Враня. Полагаклетва. „Заклевам се да опазвам живота и здравето, правата и свободите на гражданите и да уважавам човешкото им достойнство при изпълнение на служебните си задължения…” Малко след това прави опит да изнасили жена.

За инцидента подробно е описал водещият офицер на Трактора по онова време и макар случаят да е бил покрит заради длъжността на Алексей, свидетелства за сексуалния тормоз са записани в кадровото досие на Петров. След доволно количество консумиран алкохол, той започнал да буйства. Действията му основно били насочени срещу жена, работеща като продавачка на билети. Алексей искал да нахлуе с взлом в будката, под претекст, че ще й прави компания. След като продавачката оказала съпротива, баретата разбил вратата.

 

image

Преди около пет години...

Водено е вътрешно разследване и случаят е регистриран в Трето РПУ. Билетопродавачката е била разпитвана и е дала показания, че Алексей Петров е искал да се възползва сексуално от нея. Половин година по-късно Трактора сам подава молба за напускане на МВР.

Името на жената умишлено не се споменава. Според паметливи източници на Razkritia.com обаче тайнствената дама е била с инициали И. П. Припомняме, че днес Алексей Петров живее на семейни начала с жена на име Ива Павлова. Оскъдната информация за мистичната дами сочи, че Павлова е член на Надзорния съвет на застрахователната компания „Лев инс”.

Малко хора обаче знаят, че именно в зората на демокрацията Ива Павлова е работила като билетопродавачка. Съвпадение ли са и инициалите на жената, която навремето Алексей се опитал да изнасили – И. П.?

„Не смея да правя догадки, но не е изключено въпросната продавачка на билети да е именно Ива Павлова. Съвпаденията са прекалено много, освен това по онова време Алексей вече е познавал Ива”, споделя наш източник и допълва, че това напълно съвпада с бурния нрав на Трактора. Макар вече да е имал брак с Мариана Петрова, Алексей е изневерявал с Ива.

image

Днес...

Припомняме, че през 1984 г. Трактора сключва брак сМариана Петрова. Оттогава тя се води законната му съпруга и въпреки че вече да не живеят заедно, двамата нямат развод. Повече от 14 г. бившият агент от ДАНС живее с Ива Павлова и двамата дори си има дъщеря. Възможно е през далечната 1991 г. да са имали някакви търкания и това да е била причината Трактора да я нападне в будката.

А може и въпросната дама с инициали И. П. да не е Ива Павлова… Но тогава не стават много съвпаденията? Освен всички други престъпления, които се приписват на Алексей Петров, трябва ли да прибавим и още едно – изнасилвач?
http://razkritia.com/алексей-петров-се-опитал-да-изнасили-и/



Тагове:   опитал,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchev
Категория: Забавление
Прочетен: 3181878
Постинги: 949
Коментари: 1447
Гласове: 279
Архив