Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2017 15:07 - Да си поговорим за бръчки!
Автор: aleksis24 Категория: Тя и той   
Прочетен: 260 Коментари: 0 Гласове:
0



Спокойно, без паника! Бръчките, както и болестите, до голяма степен са проявление на определени вредни навици или неслушане на сигналите на тялото. Ще се опитам да разгледам проблема в дълбочина, без да се впускам в обстойни разсъждения и доказателства. Така че, коцентрирайте се върху логиката на информацията, която ви давам. А ако имате въпроси, вдигнете ръка 

Идеята за използването на бадемовото масло като средство против бръчки идва от източното учениемаздазан. Последовател ите на това учение освен, че се интересуват от духовно израстване, имат и особена, много интересна наука за храненето. Там нищо не се използва случайно и дори нещо стандартно като хляба съдържа само съставки, които имат определена роля за човешкото здраве. Не се използва абсолютно никаква мая, например. Дори и квас не.
image

И да си дойдем на темата… Младостта е младост, защото всичко функционира както е било замислено първоначално. Всички органи вършат работата си без проблеми и така тялото се чувства добре. Към органите причислявам и мозъка, защото неговата дейност (която се изразява и под формата на мисли) също играе много важна роля за цялостната хармония в човешкия организъм. Докато в „младите“ години всичко преминава по-леко, по-късно вече става все по-трудно за организма да се възстановява. Ако неблагоприятните фактори стават все повече с времето, органите се изтощават и започват да вършат работата си все по-трудно. Това трудно може да се избегне, имайки предвид как е устроен днешният свят (говоря както за околната среда, така и за храненето и изобщо общоприетия начин на живот).
image

Поолях се малко, но в крайна сметка при появата на бръчки става това, че започнат ли отделителните органи да функционират по-бавно, организмът прибягва до кожата, за да се отърве от непотребното. Ако пък и тя се пренатовари, се отпуска и загубва способността си да отблъсква финия прах от атмосферата. Затова като за начало е важно да се грижим за кожата, да я поддържаме чиста, но без да прекаляваме. Най-добре е това да става с крем против бръчки Атмосферният прах се задържа от порите и предизвиква малко по малко образуването на микроорганизми, които се разпростират по цялото лице и врата и могат да предизвикат брадавици и бръчки.
 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aleksis24
Категория: Тя и той
Прочетен: 39580
Постинги: 31
Коментари: 3
Гласове: 24
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031