Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2017 11:43 - МАСАЖ ПРОТИВ БРЪЧКИ
Автор: aleksis24 Категория: Тя и той   
Прочетен: 930 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
С настъпването на лятото проблемите, свързани с възрастта, сякаш личат повече - малко повече бръчици около очите, по­отпуснато лице, бръчици около устата и малко по-апатично настроение заради отминалото лято.
image

Е, има лек и за тази болка -масаж на лицето, който ще подобри кръвообращението ви, ще ви накара да изглеждате по-свежи и да не се стряскате всеки път, когато се погледнете в огледалото.

Преди да започнете анти-бръчковия масаж, почистете и измийте добре както ръцете, така и лицето си. Отделяйте по около 3 минути 2-3 пъти в седмицата за тази процедура.

image


ного е важно в каква посока ще извършвате движенията. Възможно е в желанието си да си направите масаж, поради неправилна техника да си създадете нови бръчки.

image

1. За да осъществявате по-лесно движенията, намажете лицето с вазелин или друг доста мазен крем (много подходящи за тази процедура са също бадемовото и кайсиевото масло). За да си направите сама масаж, е добре да нямате много дълъг маникюр - в противен случай ще ви бъде неудобно да извършвате движенията и може да се одраскате.

image

2. Започнете с търкане на бузите отдолу нагоре (много е важно да запомните, че и при измиването на лицето трябва да извършвате движенията по същия начин, а както и при нанасянето на дневен или нощен крем), а после наклонете движенията към очите.

image

3. За да избегнете бръчки около очите и под тях при масажа, извършвайте движенията от слепоочието към носа. Когато нанасяте околоочен крем, нека това става с леки потупвания и прибавете крем против бръчки.
image

 

4. За да намалите бръчките по челото, го масажирайте отгоре надолу по посока веждите.
image

5. Носа масажирайте с движения отгоре надолу към неговия връх.

image

6. Брадичката ще освежите, ако търкате отдолу нагоре към устата.
image

7. За да имате красива и сияйна усмивка дълго време, масажирайте внимателно от ъглите към средата.
image

Може да допълните подмладяващата процедура, като завършите с домашно мляко за разкрасяване. Този тоник можете да приготвите от 10 грама бадеми и 100 мл розова вода. Заливате бадемите с гореща вода и махате люспиците. След това ги счуквате и смесвате с розовата вода.
image

Прецеждате получената смес през кърпа. Нанасяйте или обтривайте лицето с памуче от тази смес сутрин и вечер, а както и след масаж или почистване на лицето.

 

 

 




image








Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aleksis24
Категория: Тя и той
Прочетен: 39587
Постинги: 31
Коментари: 3
Гласове: 24
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031