Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2017 14:27 - Лесен масаж на лицето против бръчки
Автор: aleksis24 Категория: Тя и той   
Прочетен: 490 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Редовният масаж на лицето дава на външния вид на кожата по-гладък, стегнат и сияен вид.


image

Научете как да масажирате лицето си, за да се увеличи баланса на влага и да се премахнат токсините от кожата.


1.Подгответе необходимото масло за масаж. На пазара ще намерите голямо изобилие от всякакви масла. Изберете това, което най-много подхожда на кожата на лицето ви. Можете да опитате няколко вида, докато стигнете до това масло, което перфектно ви приляга.
image

2. Измийте лицето си внимателно с топла вода и го подгответе за масаж. Въоръжете се със спокойствие и пуснете лека релаксираща музика.

image

3.Използвайте пръстите си. Можете да използвате три пръста, за да извършите масажа – това са показалец, среден и безименен. Трябва да движите пръстите си отдолу нагоре, въпреки че може да има някои движения в обратна посока, основното е винаги срещу силата на гравитацията.

image

4.Масажът на челото трябва да направите така: поставете пръстите си точно над веждите и с леко кръгово движение ги движете през цялото чело до пълно покритие. Това се повтаря 4-5 пъти,който можете да съчетаете с ефикасен крем против бръчки.
image

5.Брадичката. Започнете пак отдолу нагоре, като движите пръстите в леки кръгови движения и действайте във възходяща посока около устните и нагоре под ноздрите си. Повторете движението 5 пъти.

image

6.
  1. Масажиране в края на челюстта. Използвайте показалеца и средния си пръст, като ги позиционирате все едно са ножица. Започнете от мястото, където челюстта се свързва с ухото, внимателно хващайте кожата в тази област между ножицата на пръстите си, като преминавате по цялата челюст с това движение. В края на челюстта направете кръгови движения за масаж към шията и ухото. Повторете 5 пъти. Този масаж намалява мастните отлагания, които се събират в тази област.
image

  1. Заключителни движения. Започва се от брадичката и масажирайте до бузите си с помощта на централната част на трите си пръста, като използвате кръгови движения. Повторете 5 пъти.

След такъв масаж лицето ви ще се чувства обновено и спокойно.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aleksis24
Категория: Тя и той
Прочетен: 39582
Постинги: 31
Коментари: 3
Гласове: 24
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031