Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2017 14:31 - 6 неща, които причиняват бръчки, но правим всеки ден
Автор: aleksis24 Категория: Тя и той   
Прочетен: 676 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Бръчките определено не са най-добрият приятел на момичетата. Има толкова много продукти за красота и други техники, които казват, че ще помогнат за премахването и изчезването на бръчките. Но има и други начини, за които надали се сещаме. А сега ще ви покажем нещата, които причиняват бръчки и, които вероятно правим всеки ден, без да осъзнаваме.

image

Пушенето

Пушенето е една от причините за появата на бръчки и хиляди изследвания го доказват. Прекъснете връзката с този лош навик, за да спасите кожата си от постоянните бръчки.

Да сме в седнало положение през цялото време

Станете, и започнете с някакво физическо действие! Само 30 минути, два пъти в седмицата, могат да ни помогнат да изглеждаме по-млади и да забавим появата на бръчки с още някоя годинка. Намерете си някое хоби, което да ви харесва, а това със сигурност ще ви помогне.

image

Дъвченето на дъвка

Според дерматолога Роналд Мой, "Което и да е лицево повтарящо се движение, може да причини бръчки!". Едно просто действие като дъвченето на дъвка или пиенето от сламка, може да причини бръчки в зоната на устните.

image

Дърпането на кожата, за да сложим грима си

Може би искате да намерите точните продукти, които ви харесват и тези, без които не можете, но и искате тези продукти да са лесни за прилагане и лесни за премахване. Кожата на лицето, специално тази около кожата, е супер тънка и деликатна, заради което е и склонна към бръчки. Избягвайте да я дърпате и теглите и използвайте крем против бръчки!

Сънят

Сънят е полезен и необходим, за да сме свежи и отпочинали, но трябва да го правим винаги легнали по гръб, защото ако спите с лице, заровено във възглавницата, е по-вероятно да се появят отвратителните бръчки.

image

Слагайте слънцезащитен крем

Едно от най-простите неща, които трябва да направите във вашето ежедневие е да слагате слънце защитен крем.Без значение, дали прекарвате деня си затворени вкъщи или навън, винаги трябва да имате такъв крем по себе си, с фактор най-малко 30, за да поддържате чиста и свободна от бръчки кожата си.  

 

 



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aleksis24
Категория: Тя и той
Прочетен: 39559
Постинги: 31
Коментари: 3
Гласове: 24
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031