Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2017 16:38 - Отслабване с китайско зеле
Автор: aleksis24 Категория: Тя и той   
Прочетен: 830 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 08.06.2017 16:20


Пекин отдавна е (или салата) зеле се отглежда в Китай, Япония и Корея.

веднъж екзотично и не винаги на разположение растително сега се научили как да се развива в Русия.

не само за богат вкус на салати, супи и яхнии влюбва в китайско зеле, полезни свойства на продукта започва да се използва в народната медицина.


 

Прилагане на китайско зеле, калорично съдържание на продукта, както и състава на

много готвачи сладък зеленчук за своята универсалност и ненатрапчив зеле сянка в комбинация с други продукти.Друга характеристика на неговото достойнство се смята за относително дълъг срок на годност за зеленчуци - до 3 седмици.Опаковани в пластмасова обвивка китайски салата запазва първоначалния си вид за дълго време.Въпреки това, той не изисква дълго обработка.Това е достатъчно, за да добавите продукта към ястието в продължение на 5 минути, докато омекнат.

изискан вкус на тръжните млади листа от един от най-сочни видове зеле ви позволява да ги подготви:

• салати;

image

• Зелени сандвичи

image

• супи;

image

• яхнии;

image

популярния корейски ястие "кимчи» , който се основава на китайски салата в кисели форма, и люти чушки.Delicacy не е евтино, но това е крайно необходимо в дневния хранителен прием на корейците.

най-сочни част се счита за част от плътен бял китайско зеле, което се използва много по-висока, отколкото листата.Ето защо експертите никога не е бил изхвърлен, и използване в ферментирали, кисели и солени .

В допълнение към вкуса, диетични свойства pekinki далеч надхвърлят неговите зеле братовчеди, съдържанието на хранителни вещества в него са също много по-високи:

1. Витамин С в салата зеле 2 пъти повече от маруля и зеле,

2. съдържащи се в листата на китайско зеле, два пъти повече, отколкото в листата на зеле протеин.

3. Petsay (pekinka) е богат на витамини А, В1, В2, В6, Е, Р, РР, К, U. The Този впечатляващ набор за един продукт, което потвърждава, че използвате китайско зеле с ползи за здравето.Този витамин се съхранява в този зеленчук е много по-дълго (например, през зимата), отколкото в салата или зеле.

4. Съставът включва и китайски маруля минерали и 16 аминокиселини, сред които - лизин, поддържа нивото на енергия и поддържат при процедурата по сърце.

5. захарни съдържание lactucin алкалоиди, органични киселини в комплекс биохимичен състав на продукта, на фона на по-горе говори за лечебните свойства на китайско зеле, ползите за организма от използването му като очевиден факт.

Всички видове зеле са нискокалорични продукти и затова се препоръчва като диети за т намаляване на телесното тегло.Яжте китайско зеле калории 16 ккал / 100 гр се смята за идеален и признае ценен растителен продукт който можете да съчетаете с ефикасни хапчета за отслабване, поддържане на нивото на витамини и минерали в организма и да пречи на процеса на обработка на въглехидратите в мазнини.

image
 

китайско зеле: за ползите за организма

Според повечето лекари, диетолози, китайско зеле върху полезните свойства превъзхождат много популярен в традиционната медицина продукти. Растително полезна за:

• синдром на умора и отпадналост;

• влошаване на апетита;

• лош стрес и депресивни състояния;

• отслабена корените на косата;

• проблеми на сърцето;

• атеросклероза;

• язва на стомаха;

• хроничен гастрит;

• лечение на запек;

• високо кръвно налягане;

• диабет;

• укрепване на имунната система;

• отделяне на излишните течности от организма и да се отървем от подуването;

• анемия;

• прочистване на кръвта;

• токсични атакува черния дроб;

• бери-бери;

• алергични състояния;

• превенция на рак.

В същото време, не е необходимо да го подложи на специална обработка, за да получите от китайско зеле ползи за здравето.Дори един прост хранене продукт има здравословен ефект.В зависимост от вкусовите предпочитания на пресни, задушени или печени зеле ще бъде полезна.

причини за дълголетието на много хора в Китай учени възприемат, че е в постоянна употреба китайско зеле, използване на продукта, перфектно почиства кръвта и укрепване на имунната система.

китайско зеле: вредата е възможно?Растително

не напълно безвреден, и неговите противопоказания той има.

За да се чувствате по китайско зеле вреда на тялото си, че е важно да се знае:

1. Повишени нива на лимонена киселина в него могат да имат отрицателно въздействие върху състоянието на пациенти с:

• киселинност на стомаха;

• обостряне на язва или гастрит;

• колит;

• остър панкреатит;

• кървене в стомаха;

• хранително отравяне;

• диария.

2. салата зеле е несъвместим с всякакъв вид млечни продукти.Дори и използването на меко сирене, твърдо сирене или кашкавал в съчетание с това провокира развитието на диария.

, придобито от неизвестен зеле производител може да причини вреда, ако съдържа нитрати, хванати в капана на зеленчук, когато расте.За профилактика се препоръчва да кисне в продължение на 1 до 1,5 часа в чиста преварена вода, след това внимателно се разклаща.

Бременност и кърмене: китайско зеле в полза на организма

Като източник на йод, калций, магнезий, желязо и калий, и извор на витамини, диетолози препоръчват бременните жени и кърмещите майки да включват в диетата си, китайско зеле, което ползи ще бъдат:

• премахване на подпухналостта;

• подкрепа на нормално кръвно налягане;

• загуба на тегло;

• подобряване на функционирането на червата и да се отървем от запек и мехури;

• борба летаргия и умора.

200-300 г pekinki можете да ядете на седмица, една бременна или кърмещи жени, ако тялото й върху даден продукт ще реагира адекватно.

Изборът стегнати зелки с ярки зелени листа, и се подготвят да ги сурови салати.Преди употреба, се препоръчва изсипва зелето с вряща вода и напитки, след охлаждане.

Много полезен за бременни и кърмещи кисело зеле.В използването на китайско зеле за опасностите не може да оцелее, ако се вземе предвид броят на противопоказания в продукта да вземем оптималното количество.В противен случай, бременност или бебето може да започне да наруши метеоризъм.

Детски диета с китайско зеле: ползи за здравето

на Да бъдеш противоалергичен зеленчуци, китайски маруля още няма противопоказания за използването на деца, може да осигури ефективна помощ за бери-бери и за укрепване на детски имунитет.

Даване тя може да бъде след 1,5 години.Въведете в диетата на децата китайско зеле, ползата за детето от органа, който е максимумът, важно е след среща с тиквички, моркови, картофи, зеле и карфиол.

Като зелени зеленчуци, китайски салата е богата на антиоксиданти, засилване визия бебе, намаляване на силата на тялото на детето.Сърцето бебето ще се засили благодарение на желязо и калий, който е част от продукта.Тъй като китайското зеле се ползва много често по време на зимните епидемии.Комбинацията от целина е силен стимул бебе имунитет.

Предвид факта, че този зеленчук не се комбинира с млечни продукти, е важно да бъдете внимателни.Дискомфорт може да се получи под формата на газове, коремни заболявания.

отслабване на китайско зеле: полезните свойства на продукта

отличен хранителен продукт има следните причини да бъдат третирани като такива:

1. Поради факта, че голяма зеле калории е по-различно, диетолози го прави идеален продукт за отслабване смятат.Максимум 16 ккал на 100 г продукт и се оставя да се отърве от омразните килограми, и се поддържа красива форма след това.Китайски салата не дава шанс на допълнителен грам.В края на краищата, за нейната обработка организъм се нуждае, за да прекарват огромно количество енергия, много повече, отколкото е закупено по време на усвояването на зеленчука.

image

2. безспорни достойнства на китайско зеле - в полезните свойства на този зеленчук.Като ценен източник на витамини и минерали, тя отговаря на всички изисквания за храна за загуба на тегло.

image

3. Салата зеле е способен да предизвика чувство на насищане, което дава специална комбинация от микроелементи и фибри.Таблетки за намаляване на апетита е вече не са необходими.

image

4. Благодарение на бариерните свойства на китайски салата мазнини и въглехидрати се абсорбират в тънките черва по-бавно движение на фона на подобрено изпълнение на последната.Това работи, ако правилния баланс се поддържа в електроенергийната система.

Тези, които предпочитат по-здравословен начин на отслабване, ако не най-бързите, избран китайско зеле, здравните ползи и дългосрочни ефекти след.

зеленчук се препоръчва да се комбинират с други билки, ябълки и краставици.Малко маслини и консервирана царевица могат да се добавят за вкус.

Tuck Диета салата с ниско съдържание на мазнини заквасена сметана, оцет или лимонов сок.Варени постно месо (около 300 г / ден) до 18.00 във връзка със салата от китайско зеле позволи да се сбогува с 3 кг на седмица.

image

не трябва да се добавят към салата с pekinkoy майонеза, растително масло или сирене .Такива съставки не само развалят хранителните свойства на продукта, но също така и за намаляване на неговите ползи за здравето.

Оттогава привърженици на здравословния начин на хранене, открити китайско зеле с калории, здравословен, прекрасно витамини и минерален състав и изискан вкус, менюто им е допълнен с много нови и интересни ястия.

и дори най-мързеливите от тях, Суровоядците, не притеснява подготовката кулинарни изкушения, да се възползват от един прекрасен зеленчук, отворен един в Китай и даде на хората една проста тайна за добро настроение и здравословен дълголетие.

 



 


 

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aleksis24
Категория: Тя и той
Прочетен: 39724
Постинги: 31
Коментари: 3
Гласове: 24
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930